Clubul Rotary Turda împreună cu Fundația CardioPrevent, membru al Forumului Naţional de Prevenție, a organizat duminică, 25 septembrie, Programul “Promenada Inimilor 2016” cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii

     Duminică, 25 septembrie, s-au desfășurat activitățile din cadrul proiectului „Promenada Inimilor” realizat de Clubul Rotary Turda în parteneriat cu rețeaua magazinelor PROFI și Fundația Română a Inimii, Rotaract Turda, Policlinica Oprișani, Cabinet medical dr. Ramona Soporan. Programul, inițiat de Fundația Irlandeză a Inimii și implementat cu succes în peste 10 tări europene, este un concept simplu și inovator ce îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii ce va avea loc în data de 29 septembrie.

     O parte din locuitorii orașului, știind că o simplă plimbare poate fi o alternativă sănătoasă la o viață sedentară, au dat curs invitației la mișcare pe traseul propus de membri Clubului Rotary Turda, fiind răsplătiți cu tricouri cu însemnele cmpaniei.

     Într-un spațiu special amenajat trecătorii au beneficiat de un control medical de rutină efectuat de cadre medicale specializate și au primit recomadări pentru un stil de viață sănătos.

     Prin astfel de proiecte Clubulul Rotary Turda va încerca în continuare să schimbe atitudinea locuitorilor față problema adoptării unui stil de viață sănătos și a conștientizării faptului căprevenția face parte din medicina viitorului.IMG_6384 IMG_6385 IMG_6388 IMG_6389 SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Club Rotary Turda