Clubul Rotary Turda prezent la Festivalul International de Sah

Salina Turda a gazduit in perioada 28-30 august 2015 FESTIVALUL INTERNATIONAL DE SAH pentru copii – “CUPA SALINA TURDA – EDITIA I

Festivitate de premiere a concursului a avut loc duminica, 30 august 2015, incepand cu orele 14.30 in Salina Turda, mai precis in  incinta Bazei de Tratament, unde clubul Rotary Turda a acordat premii in bani celei mai tinere grupe participanta in concurs.

Prima ediție a Cupei Salina Turda la șah, a fost organizată de clubul de Șah Potaissa Turda cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda, al Salinei Turda și tuturor sponosorilor.

Festivalul s-a disputat pe o perioada de 3 zile de jocuri intense și grele, la care au participat campioni ai României, la diferite categorii de vârstă.

Marin Fântână, organizatorul evenimentul a ținut să mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment:

”Vreau sa multumesc in primul rand doamnei director a Salinei Turda, Simona Baciu, care ne-a pus la dispozitie Salina si conditiile de aici, in al doilea rand multumesc Primariei Turda care ne-a dat un sprijin insemnat.

Au mai fost alaturi de noi: EBS (Cluj), ROTARY CLUB TURDA, PANTEA DANIELA, RADP TURDA, ALIS GROUP, LYONESS CLUJ, SAREA-N BUCATE, KAUFLAND TURDA, DACHIM, FABRICA DE STICLA TURDA”

 

premiere_sah sah_salina