Crește numărul membrilor Clubului Rotary Turda

Numărul rotarienilor turdeni a crescut cu trei persoane noi admise în club, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la hotelul Sungarden.

La această manifestare festivă a fost prezent și guvernatorului districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova, Marian Mocan, dar și deputatul Mircea Irimie.

Președintele Rotary Club Turda, Horațiu Vasile Bretoiu, a făcut o trecere în revistă a activității sale de la preluarea mandatului, menționând că până acum au fost 22 de membri rotarieni la care se adaugă cei trei nou veniți, alte două persoane sunt în stagiu de pregătire, în plus există propuneri pentru alți șase.

Cu alte cuvinte, unul din dezideratele sale a fost deja îndeplinit, respectiv creșterea numărului de membri.

Bretoiu a amintit cu această ocazie realizările rotarienilor de la preluarea șefiei clubului, la ora actuală există bani strânși din cotizații șidonații peste 20.000 lei, suma va fi direcționată spre proiectele aflate în implementare, înființarea Rotaract, vizite în teritoriu la cluburi rotariene din țară, amenajarea centrului pentru copiii cu autism de la Câmpia Turzii, sponsorizarea clubului de karate în vederea participării la Campionatul European, susținerea financiară a elevilor eminenți, acordarea unor burse de merit, revitalizarea site-ul dedicat Clubului Rotary Turda etc.

Seara a continuat cu ceremonia de primire a celor trei membri noi, în persoana lui Adrian Mischian, Florin Cuc și Alin Onișor, ultimul nu a fost prezent la festivitate.

Cartarea clubului Rotaract Turda a adus un suflu nou organizației, tinerii care fac parte din această structură sunt în bună parte copiii rotarienilor turdeni, puși pe fapte mare și proiecte care să vină în sprijinul comunității.

Cluburile Rotaract au ca și arie de acțiune comunitățile în care se află precum și universitățile și sunt sponsorizați de un club Rotary local.