Rotirea preşedintelui la Clubul Rotary Turda

    Ceremonia de schimbare a preşedintelui Rotary Club Turda si cea de schimbare a preşedintelui Rotaract Turda  au avut loc vineri, 01 iulie, cu începere de la orele 19.00 la restaurantul Sun Garden .

     Preşedintele din perioada 2015-2016 al Club Rotary Turda, Vasile Gavrila, a prezentat realizările unui an rotarian plin de evenimente si a menţionat ca o parte din aceste proiecte vor fi contiunate şi de actualul preşedinte.

     După ce a primit, în mod festiv, colanul şi diploma de cartare a clubului, Vlad Nuti Gabriela noul preşedinte al Rotary Club Turda pentru anul 2016-2017, prima femeie preşedinte a clubului din Turda ,a prezentat tema internaţionala a acestui an care este ”Rotary serving humanity” – Rotary în serviciul umanităţii, deviză care a reprezentat scopul întregii activităţi rotariene încă de la începuturi. Pentru acest an noul preşedinte işi propune sa continue proiectele „cu tradiţie” ale Clubului Rotary Turda dar si demararea de noi proiecte prin care să sprijine si mai mult comunitatea turdeană.
“Umanitate înseamnă bunăvoinţă, compasiune, bunătate, omenie, valori pe care rotarienii doresc să le cultive la tânăra generaţie prin intermediul unor proiecte în parteneriat cu scolile turdene”. Tot in cadrul acestui eveniment clubul Rotary Turda și-a mărit numarul de membri prin primirea alături de ceilalţi rotarieni turdeni a lui Mănăilă Dorel Vasile.

nuti-vlad